Qui som?

A finals dels setanta un grup de persones va iniciar una experiència de formació d’adults a Vilanova i la Geltrú.   Es tractava d'un col·lectiu emprenedor que, tot i no disposar de grans recursos,  va establir les bases del  futur centre d’educació d’adults. Durant uns quants anys va ser una  aula de formació d’adults coneguda com Escola d’Adults de Vilanova. El Centre de Formació d'Adults (CFA) Teresa Mañé fou creat oficialment en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 9 de setembre de 1997.
És un centre ubicat a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i que depèn del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; per tant, és un centre públic, oficial i gratuït. L'objectiu principal del centre és el desenvolupament de la persona, tot millorant la seva formació, potenciant les seves capacitats i ampliant el seu món de relacions.

En el marc de l'aprenentatge al llarg de tota la vida, les activitats que es realitzen al centre permeten a les persones adultes de desenvolupar les seves capacitats personals i de relació social, d'enriquir els seus coneixements i de millorar les seves competències professionals, així com de conèixer el nostre país i les llengües que s'hi parlen.

Fotogaleria: CFA Teresa Mañé

pàgina següent 1 - 8 pàgina anterior 11
1 | 2 >>