Toc Toc una comèdia irresistible

22.05.2013 23:44
Toc Toc

 

Director: Esteve Ferrer

Intèrprets: Pep Sais, Santi Ibáñez, Noël Olivé, Mercè Comes, Paula Blanco, Oskar Ramos, Anna Ullibarri

Sinopsi:

Aconsegueix les entrades per a la comèdia Toc Toc que se celebra, a partir del 29 d'agost, al Teatre Borràs de Barcelona. Una comèdia irresistible!

Laurent Baffie va escriure TOC TOC al 2005, i l’obra es va estrenar el 13 de desembre del mateix any al Teatre Palais-Royal de París, esdevenint tot un èxit (se’n van fer 6 funcions i va tornar al mateix escenari l’any 2008, durant cinc mesos). Jean-Philippe Pearson va adaptar el muntatge a Quèbec, on també es va representar. L’any 2010 va ser Juan Quintanilla qui va dur l’obra als escenaris de Madrid, amb un repartiment format per Anna Maria Barbany, Nicolás Dueñas i Inge Martín, entre d’altres.
Encara avui Toc toc es representa al Teatre Príncipe-Gran Vía de la capital espanyola –és la seva tercera temporada a Madrid, i la dirigeix també Esteve Ferrer– amb un èxit aclaparador: més de 400.000 espectadors i a punt d’assolir la funció número 100. Després de representar-se també a Bèlgica, Chile, Mèxic, Brasil, Xile, Veneçuela i Argentina, i amb més d’un milió d’espectadors a tot el món, TOC TOC arriba ara a Barcelona amb direcció d’Esteve Ferrer i adaptació al català de Jordi Galceran.

Set personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d’una eminència en psiquiatria amb l’objectiu de resoldre els seus problemes. Cada un d’ells té un TOC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatra no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els que hauran d’analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents.